På vores webshop kan du benytte følgende betalingsmetoder:

DANKORT | VISA/DANKORT | VISA ELECTRON | MASTERCARD | MAESTRO | MOBILEPAY | VIABILL | BANKOVERFØRSEL | EAN BETALING | APPLE PAY 

Betalingskort betalingsmuligheder hos SoluNOiD.dk
Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra SoluNOiD eller een af vores samarbejdspartnere. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Overførslen af dine kortinformationer og det aftalte købsbeløb sker i krypteret form via vores betalingsgateway hos Quickpay. SoluNOiD webshoppen gemmer ikke dine oplysninger, og der tages ikke gebyr ved betaling på webshoppen. Du kan selv vælge om du vil gemme dine kortoplysninger i betalingsvinduet. Vi har ikke adgang til disse informationer.

Når kryptering benyttes, kan du se en hængelås i browserens adresselinje. Det betyder, at dine informationer er beskyttet mod tredjepart. 

Du kan ikke betale med gavekort/tilgodebevis på solunoid.dk

Vi går også meget højt op i sikkerhed, og derfor understøtter vi også både Verified by Visa og MasterCard SecureCode betalinger, således at vi har en ekstra stor sikkerhed for at betalingen sker fra den rigtige person, og vi kan behandle ordren med den højeste tillid til, at vi ikke bliver snydt. 

Beløb over kr. 225.- bliver sikret med 3D Secure, da banksektoren kræver at webshops i Danmark skal overholde kravene omkring stærk kundeautentifikation. 3D Secure betyder at du skal godkende betalingen med en ekstra sikkerhed som blandt andet kan ske med en sms kode sendt til din telefon, som skal indtastes i 3D Secure vinduet der fremkommer under betalingsprocessen.

Du kan læse mere om PSD2 hos finanstilsynet her: https://finanstilsynet.dk/Lovgivning/Information-om-udvalgte-tilsynsomraader/Betalingstjenester-og-e-penge/Orientering-om-fortolkning-af-definitionen-kontooplysningstjenester

Bankoverførsel
Det er fortrinsvis virksomheder med et gyldigt CVR nummer som kan benytte sig af denne betalingsform. Varer eller licensnøgler bliver først fremsendt efter det fulde beløb er modtaget. Dette vil naturligt medføre en længere behandlingstid af ordren. Der er som udgangspunkt betaling med det samme på bankoverførsel. Yderligere betalingsfrister aftales individuelt.

Offentlige virksomheder
Repræsenterer du en offentlig virksomhed, kan du naturligvis handle med EAN hos solunoid.dk. Du vælger blot "Betal med EAN" når du skal vælge betalingsmåde, så håndterer vi ordren. Vi afsender varen, og når den er afsendt, modtager du også en EAN faktura via vores regnskabssystem. Der er som udgangspunkt 8 dages betalingsfrist.

Kontakt vores kunderservice 
via kontakt os siden el. 52 24 39 39 hvis du har brug for hjælp. Vi er klar ved telefonerne.

Betalingsudbydere

  • Vores betalingsudbyder er Pensopay
  • Vores betalingsgateway er Quickpay
  • Vores Indløser er Clearhaus

køb 3D Printere hos SoluNOiD.dk
VIABILL
køb 3D Printere hos SoluNOiD.dk

Vi understøtter desuden også afdragsbetaling med VIABILL. 

ViaBill gør det muligt at dele dine køb op i flere mindre betalinger fremfor at betale det hele på én gang. Køb under 2000.- er uden renter og gebyrer, hvilket ikke længere kun gælder 1 køb, men du kan nu lave flere indkøb på under 2000.- og slippe for renter og gebyrer.

VIABILL gemmer også dine kortinformationer, så du ikke behøver at lede hele huset igennem for at finde dit betalingskort, når du foretager endnu et køb med ViaBill. Du kan bruge ViaBill på mere end 3.400 danske webshops.

Du får adgang til Mit ViaBill, når du har lavet dit første køb. Mit ViaBill giver dig et overblik over dine køb, betalinger og konto.

Ved ViaBill som betalingsvalg: Det skyldige beløb kan alene betales med frigørende virkning til ViaBill, som fremsender en særskilt opkrævning til din e-mail. Betaling kan ikke ske ved modregning af krav, der udspringer af andre retsforhold

ViABILL er muligt ved køb under kr. 20.000.-

Hvis du derudover har spørgsmål til leveringstider og andet, så skriv til os på salg@solunoid.dk - Vi svarer hurtigst muligt og er ikke begrænset af åbningstider